decembrie 1, 2022

Pe harta Salajului a aparut "catelul cu casca", al 50-lea magazin Dedeman "arata ca la Cluj".

Marti, 17 decembrie 2019, a avut loc deschiderea oficiala a magazinul care are ca simbol "Catelul cu casca". La ceremonia de deschidere a celui de al 50-lea magazin Dedeman au participat presedintele companie-Dragos Pavel, prefectul judetului -Virgil Turcas, presedintele de Consiliul Judetean Salaj – Tiberiu Marc si primarul orasului Zalau- Ionel Ciunt.

rn

 "IMG_9681"

rn

 

rn

Pavel Dragos Dedeman Romania "ne-am dorit intodeauna sa avem un magazin si in acest judet, pentru ca orasul Zalau este un oras cu mult potential"

rn

In mesajul sau presedintele companiei Pavel Dragos a spus: "Sunt incantat sa ma aflu astazi aici, si sa va spun bine ati venit la deschiderea oficiala a celui mai nou magazin Dedeman. Pana nu demult pe harta noastra de investitii judetul Salaj arata ca pe o insula, inca neexplorata, inconjurata de un ocean colorat, in albastru si portocaliu. In realitate noi ne-am dorit intodeauna sa avem un magazin si in acest judet, pentru ca orasul Zalau este un oras cu mult potential si extrem de bine dezvoltat din punct de vedere industrial. Insa, nu am avut capacitatea, sa construim decat cateva magazine in fiecare an si ca sa fiu sincer nici nu am gasit la timp terenul potrivit dupa rigorile, dupa care noi ne alegem locatia. Lucrurile s-au aliniat si perseverenti cum suntem, rabdatori, iata ne astazi impreuna sa sarbatorim un eveniment cu dubla insemnatate pentru noi; inagurarea unui nou magazin, dar extrem de important magazinul cu numarul 50. Fiecare magazin are propria lui poveste cu intamplari care ne raman in amintiri, provocari care ne testeaza si ne ambitioneaza, ne motiveaza cu locuri frumoase pe care le descoperim si cu oameni speciali pe care ii intalnim si care apoi se adauga marii familii, care este familia Dedeman. Apropo de familie, poate ca nu intamplator ca magazinul Dedeman pe care-l inauguram astazi il inaguram la Zalau locul unde a luat nastere un alt membru al grupului nostru, fabrica Cemacon, care s-a nascut chiar aici , in urma cu 50 de ani. Putem spune simbolic ca am adaugat inca o caramida la atingerea obiectivului nostru de avea cate un magazin in fiecare judet din Romania.

rn

Primarul Zalaului Ionel Ciunt "M-am bucurat ca o companie cu capital 100% romanesc, doreste sa investeasca in Municipiul nostru"

rn

Dupa presedintele companiei Pavel Dragos, a luat cuvantul primarul Zalaului Ionel Ciunt, caruia Dedeman i-a multumit prin intermediul PR-ul Georgiana Grigoras gazda deschiderii oficiale, pentru faptul ca a inteles avantajele unor astfel de investitii pentru comunitatea locala si pentru ca a dorit sa sprijine neconditionat aceste demersuri.

rn

"IMG_9718"

rn

"In urma cu aproape doi ani si jumatate am avut o intalnire la primarie cu domnul Pavel Dragos si m-am bucurat sa aflu atunci ca o companie cu capital 100% romanesc, doreste sa investeasca in Municipiul nostru. Am inteles atunci ca pentru unii romani patria nu inseamna locul unde-ti e bine, ci inseamna locul unde te-ai nascut, unde ai crescut, unde traiesti si unde trebui sa-iti face sa iti fie bine(…) Deschiderea acestui magazin pe langa locuri de munca si venituri suplimentare la buget mai inseamna un lucru pe care personal eu si echipa cu care lucrez in Primarie suntem foarte preocupati cresterea calitatii vietii comunitati in fruntea careia vremelnic suntem". De asemenea, inainte de taierea panglici au fost invitati sa ia cuvantul Prefectul si Presedintele Consiliului Judetean Salaj, atat Virgil Turcas, cat si Tiberiu Marc au multumit pentru decizia si investitia pe care Dedeman a realizat-o la Zalau. Dupa inchierea discursurilor s-a trecut la taierea panglici inaugurale, intr-un mod inedit, dar specific retailar-ului. Presedintele Dedeman impreuna cu primarul Zalaului au taiat o scandura pe care era scris "deschidere Dedeman Zalau " cu un fierestrau electric. Primarul Ionel Ciunt a starnit aplauzele celor prezenti cand a facut schimbat cu bucata pe care era scris numele orasului nostru, cu presedintele companiei, Pavel Dragos. Dupa taierea "panglici" s-a realizat, de catre cei patru care au luat cuvantul in deschiderea oficiala, un tur al magazinului.

rn

Magazinul arata "ca la Cluj"

rn

"IMG_9745"

rn

Magazinul arata "ca la Cluj", ca sa citam pe cineva, care a venit miercuri 18 decembrie 2019, la deschiderea cu publicul de la orele 8:00. Sosirea publicului cumparator inca de la primele ore, nu a facut decat sa bucure pe cei din staff-ul Dedeman, pentru ca din cate am inteles, fara a va putea oferi niste date, magazinul din Zalau a costat mai mult decat celelate investitii din alte judete. Evident ca aceasta deschidere va pune presiune pe concurenta in domeniu, de altfel inca de la primele ore cumparatori s-au grabit sa cumpere brazi la preturi mai mici decat cele din parcarea de la Sala Sporturilor, iar brazi sunt doar un produs din miile de produse pe care noul magazin le ofera spre cumparare. Nici nu a trecut bine o jumatate de ora de la deschiderea cu publicul, ca parcarea magazinul s-a umplut de masini, semn ca interesul pentru aceasta deschidere a fost si ramane in continuare mare pentru salajeni, care acum nu vor mai fi nevoiti sa mearga in judetele vecine pentru a-si face cumparaturile pentru casa si gradina.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *