FC Zalau – Marmatia Sighetu Marmatiei 2-0 (0-0)
Prima repriza a fost una alba, fara goluri, cu toate ca ocazii au fost in contul elevilor lui Marius Pasca. Atacantii s-au jucat atat cu ocaziile, cat si cu rabdarea spectatorilor.
In partea a doua a meciului, gazdele si-au intetit incursiunile in terenul adsvers, si impotriva cursului jocului era sa consemnam surpriza. In minutul 72, in urma unei lovituri libere, un sighetean ramas nesupravegheat in careu a trimis mingea cu capul in bara laterala a portii aparate de Claudiu Chis. Admonestati de pe margine, dar si de spectatori, echipa gazda a crescut presiunea la poarta adversa si in minutul 80 Marius Ignat a adus linistea echipei si mai multa siguranta in joc, deschizand scorul. Scorul final a fost pecetluit de Major, in minutul 88, cu un sut fara sperante pentru portarul Pascu.
Alte rezultate:Luceafarul Oradea- CS Zlatna 5-1, FC Cisnadie- Sanatatea Cluj 3-1, Avantul Reghin- Bihorul Beius 5-0, Vointa Sibiu – Gloria II 2-1, AFC Od. Secuiesc – Gaz Metan II 3-1, Unirea Dej – Unirea Ungheni 2-2.
FC Zalau:
Chis, Major, Jula, Negrea (min.54 Barnutiu), Nicorici (min.57 Mocean), Neicu, Vasvari, Podina (min.74 Ignat), Bode, Teglas (min.78 P.Chis), Gorga. Antrenor: Marius Pasca.
Marmatia:
Pascu, Mih, Balea, Sabadis, Lazar, Ghinda, Szentlaszloy, Feier, Ignat, Popan, Trif (min.73 Sel).
Antrenor:Gheorghe Pop.