Pawel Adamajtis – noul universal de la CS Volei Municipal: ‘Ştiu că trebuie să il fac uitat pe Adi Gontariu’

În această vară, CS Volei Municipal şi-a pierdut jucătorii cu cel mai bun punctaj din sezonul trecut, este vorba despre Adrian Gontariu şi Karel Linz. Dacă locul cehului a rămas încă vacant, conducerea clubului l-a adus la echipă pe polonezul Paweł Adamajtis, cel care va avea o misiune dificilă la Zalău.

Astfel, universalul în vârstă de 27 de ani va trebui să îl facă uitat pe Adrian Gontariu, cel care a fost piesa de rezistenţă în campionatul în care Zalăul a cucerit medaliile de aur după o pauză de cinci ani.

Cu toate acestea, voleibalistul din Polonia crede că sălăjenii pot câştiga din nou titlul, dacă jucătorii vor munci zi de zi.

“Ştiu că trebuie să îl fac uitat pe Gontariu, dar că voi încerca să fac tot ce pot pentru a juca la fel de bine ca el. Vreau să precizez că acum câţiva ani chiar am fost coleg cu Gontariu la AZS Politechnika Varşovia şi ştiu că este un jucător cu mare experienţă. Am ales CS Volei Municipal pentru că este o echipă bună. Voi încerca să ajut Zalăul să câştige încă un titlu naţional! Vreau să cresc de la meci la meci şi împreună cu colegii să ne putem realiza obiectivele. Cred că dacă vom lucra din greu în fiecare zi putem arăta lucruri frumoase în sezonul viitor”, a spus polonezul Paweł Adamajtis pentru Sportul Sălăjean.

Să reamintim că Paweł Adamajtis a fost transferat la Zalău la mijlocul lunii iunie, după ce în stagiunea trecută el a îmbrăcat tricoul formaţiilor Power Volley Milano (Italia) şi Al Shamal (Qatar).

Altfel spus, campioana României şi-a definitivat în linii mari lotul cu care va defila în campionatul 2017 – 2018. După ce i-a mai transferat şi pe Mihai Gheorghiţă şi pe bulgarul Dimitrov Dobromir, gruparea de la poalele Meseşului mai are nevoie de un secund, pentru a finaliza lotul de 13, luându-l în calcul şi pe juniorul Paul Şomoi, care şi în sezonul trecut a evoluat cu dublă legitimare  CS Volei Municipal – CSS Zalău.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *