octombrie 1, 2022

Paula Todoran si Iulia Clitan, cei mai buni sportivi ai anului în Salaj

Atleta de la CSM Zalau si karateka de la CS Terra Kid Zalau si-au mentinut suprematia detinuta si în anul 2018

rn

În cursul zilei de luni, Directia Judeteana de Sport si Tineret Salaj a întocmit clasamentele de final de an.
La fel ca si anul trecut, institutia condusa de Adrian Farcas a facut trei clasamente, doua la sporturi individuale si unul pentru echipele salajene cu rezultate bune în anul 2018.
În clasamentul celor mai buni sportivi la disciplinele olimpice, pe locul unul se claseaza Paula Todoran, atleta de la CSM Zalau fiind de fapt si cel mai buni sportiv al anului anului 2018!
Pe locul secund s-a clasat Adrian Poputea, pugilistul de la CSM Zalau, care recent a cucerit ultima medalie din cariera, este vorba de “bronz” la Campionatul Natioal de seniori.
Ajuns la vârsta de 32 de ani, Poputea a decis sa agate manusile în cui si sa împartaseasca din experienta sa acumulata de-a lungul a aproape doua decenii, el devenind din acest an si antrenor la sectia de box de la CSM Zalau.
Ultima treapta a podiumului a fost împartita de doi sportivi de la sporturile de echipa, este vorba de handbalista Valentina Panici (HC Zalau) si voleibalistul Rares Balean (CS Volei Municipal Zalau).
si la sporturile neolimpice, Iulia Clitan continua suprematia, karateka de la CS Terra Kid Zalau fiind de departe cel mai bun sportiv, acumulând nu mai putin de 263,695 de puncte. Aceasta, în conditiile în care Paula Todoran, de exemplu, a acumulat doar 29,33p.
Altfel spus, podiumul de la sporturile neolimpice este un podium 100% cu sportivi de la CS Terra Kid Zalau. Astfle, pe locul doi s-a clasat Ana Popescu, iar pe trei Rares Meyer.
Pentru prima data în ultimul deceniu, Calin Marincas nu se afla pe podium!?
La clasamentul pe jocuri sportive, pe locul 1 se afla CS Volei Municipal Zalau, apoi HC Zalau si – în fine – CS Atletic Zalau, grupare care în acest an a reprezentat Salajul în Campionatul National de juniuori republicani, atât la juniori A, cât si la juniori B.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.