Paula Todoran şi Iulia Cliţan sunt sportivii anului in Sălaj

Dacă atleta de la CSM Zalău deţin în continuare supremaţia în probele olimpice, karateka de la CS Terra Kid Zalău a reuşit să îi depăşească profesorul, în condiţiile în care – în ultimii ani – Călin Marincaş a fost de departe number one la probele neolimpice


La începutul săptămânii, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a dat publicităţii clasamentele cu cei mai buni sportivi ai anului în Sălaj. La fel ca şi în ultimii doi ani, au fost întocmite două topuri, pentru sportive olimpici, respectiv neolimpici. Ca şi noutate, a fost stabilit încă un clasament, în care au intrat şi echipele din Sălaj.

Având rezultate foarte bune în acest an, atleta Paula Todoran nu putea fi detronată, astfel că sportiva de la CSM Zalău a rămas “regina” sporturilor olimpice din Sălaj.
Surpriza a venit însă la sporturile stop_coloana neolimpice, acolo unde Călin Marincaş a pierdut supremaţia, după ce în anii trecuţi au fost de departe cel mai bun sportiv. Din păcate, valorosul karateka a pierdut mult în acest an, din cauza unei accidentări, care l-a lăsat luni bune departe de tatami.
În schimb, Iulia Cliţan şi-a continuat activitatea cu succes astfel că, numai la Campionatul Mondial din Serbia, ce a avut loc în zilele trecute, sportiva de la CS Terra Kid a cucerit patru medalii. Având un punctaj foarte bun, Iulia Cliţan a fost desemnată cea mai bună sportivă a Sălajului, în probele neolimpice!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *