Patru zalauani la Campionatul National

Localitatea Cluj-Napoca a fost, in perioada 1-7 iunie, gazda Campionatelor Nationale de tenis, destinate copiilor cu varste pana la 14 ani. De la CSM Armatura Zalau au participat 4 sportivi, doi cu obiectiv de a cuceri o medalie si doi fara obiectiv. Este vorba de fratii Bocea, Dacian si Vladian, care nu au reusit un concurs foarte bun, pierzand la simplu, in primul tur, iar la dublu in turul doi. Sportivii aveau obiectivul de a cuceri o medalie, insa lipsa de experienta si frica in jocul prestat au fost cauzele acestui rezultat. “Fratii Bocea au jucat cu sportivi pe care nu au reusit sa-i invinga in celelalte turnee de pana acum, acestia evoluand cu frica in fata lor”, a declarat antrenorul Constantin Carp.
Dionis Oros a ajuns din calificari pe tabloul principal al concursului unde a pierdut in primul tur, iar la proba de dublu, acesta a trecut in turul doi, unde a dat de o pereche clujeana foarte puternica, in fata careia s-a inclinat, fara drept de apel.
Catalin Pop a iesit din concurs inca din primul tur, pierzand in fata lui Rares Ispas, de la U Focsani, in doua seturi, 6-2, 6-3.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *