noiembrie 27, 2022

Patru spargeri ”consistente” l-au trimis dupa gratii

Caba Antoniu Daniel a furat peste 100 de grame de bijuterii din aur doar dintr-o locuința


Procurori din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Zalau l-au trimis în judecata pe Caba Antoniu Daniel, acuzat prin rechizitoriu de patru infracțiuni de furt calificat. În ficare dintre cazuri, inculpatul a patruns în locuința persoanelor vatamate – Raț Ioan, Both Maria, Mureșan Viorel și Szabo Lucian – de unde a sustras bunuri, bijuterii din aur și bani. 

Tite Sever, tovaraș de-al lui Caba, este și el acuzat de infracțiunea de tainuire, pentru ca l-a ajutat pe inculpatul Caba Antoniu Daniel sa valorifice bijuteriile sustrase din locuința persoanei vatamate Szabo Lucian, amanetând 104,7 grame de aur și obținând suma de 200 lei, precum și primirea de catre acesta a mai multor bijuterii de la inculpatul Caba Antoniu, știind sau cel puțin prevazând ca acestea provin din savârșirea unei infracțiuni, potrivit procurorilor.
Prin rechizitoriul din data de 20 octombrie, s-a cerut arestarea preventiva pe o durata de 30 zile a inculpatului Caba Antoniu Daniel, propunerea procurorilor fiind admisa în aceeași zi de judecatorul de camera preliminara din cadrul Judecatoriei Zalau, așa ca inculpatul Caba Antoniu este dupa gratii pâna la 18 noiembrie 2015.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *