septembrie 25, 2023

Patru mentiuni pentru olimpicii de la chimie si fizica

0

Trei eleve din Salaj, toate de la Colegiul National “Silvania” Zalau, s-au intors, zilele trecute, de la faza nationala a olimpiadei de chimie, cu mentiuni. Potrivit informatiilor primite de la directorul colegiului, Vasile Bulgarean, este vorba, in primul rand, despre Claudia Pop, eleva in clasa a X-a, pregatita la clasa la aceasta disciplina de profesoara Carmen Bodea. Conform spuselor lui Bulgarean, la nationala de chimie desfasurata saptamana trecuta la Arad, Claudia (premianta la ultimele doua editii ale Olimpiadei Internationale “Stiinte pentru Juniori”) a fost selectata sa faca parte din lotul national care va reprezenta Romania la faza internationala a competitiei. Pentru a participa, insa, efectiv, la faza internationala a olimpiadei de chimie, ea va trebui sa participe la o selectie in cadrul lotului.
Tot mentiune au obtinut, la nationala de chimie, si Camelia Tusan, din clasa a XI-a, profesoara la clasa Viorica Ciobanescu, si Andrada Bologa, clasa a IX-a, profesoara Carmen Bodea.
Lotul salajean care a participat, tot saptamana trecuta, la olimpiada nationala de fizica si-a adjudecat, potrivit inspectorului scolar de specialitate Ioan Opris, o singura mentiune. Autorul acestui rezultat este Ionut Pop, elev in clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” Zalau, prof. Lucia Topan.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut