Patru medici rezidenți la Spitalul Județean de Urgență Zalău

2
3445

Patru medici rezidenți, provenind din Centrul Universitar Cluj-Napoca, își desfășoară activitatea începând din această săptămână la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Prin ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, având în vedere deficitul de personal medical, evoluția situației epidemiologice și evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada următoare, la Spitalul Județean sunt detașați patru medici rezidenți în specializările: A.T.I., Chirurgie Generală, Medicină Internă (2 medici).

”Acțiunile inițiate în această perioadă au fost pentru sănătatea și siguranța cetățenilor județului Sălaj, ca aceștia să beneficieze de îngrijiri medicale de cea mai bună calitate. Vreau să le mulțumesc tuturor sălăjenilor care au dat dovadă de responsabilitate și au înțeles că doar uniți și respectând regulile sanitare putem depăși această pandemie. Drept urmare, rata infectării în județul Sălaj a scăzut de la aproape 7 la mia de locuitori la o rată de infectare de 2 la mia de locuitori. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea noastră, a tuturor: simpli cetățeni, personal medical, presă, autorități locale, culte religioase. Îi mulțumesc de asemenea ministrului Sănătății – domnul Nelu Tătaru, deoarece, în urma vizitei la Zalău, a răspuns prompt și a dat curs solicitărilor noastre privind detașarea a patru medici rezidenți pentru secțiile cu deficit de personal”, precizează președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.