Patru medalii nationale si un nou record personal pentru Robert Parge!

Patru medalii nationale si un nou record personal pentru Robert Parge!

Atletul salajean continua sa uimeasca. Pe parcursul a doua zile de concurs, valorosul sprinter a cucerit doua titluri nationale si a mai obtinut alte doua clasari pe podium în cadrul Campionatelor Nationale Universitare de Atletism!

rn

Stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitesti a fost la finalul saptamânii trecute gazda primei etape a Campionatului National de seniori, tineret si juniori, dar si a Campionatelor Nationale Universitare.
La startul întrecerilor s-au aliniat o serie de atleti valorosi ai României care s-au dorit sa-si testeze nivelul de pregatire înaintea Campionatelor Internationale ale României, competitie ce va avea loc în perioada 2-3 iunie pe Stadionul Cluj Arena.
Devenit cel mai titrat atlet salajean al momentului, Robert Parge si-a respectat statutul de favorit în cadrul întrecerii de 400 de metri plat si a reusit sa castige cursa turului de pista devenind campion national universitar.
Titlul cucerit de Robert a venit în urma unei curse excelente la finalul careia sportivul zalauan si-a stabilit un nou record personal (46”79.) Succesul din cursa de 400 de metri a fost repetat si în cursa de stafeta 4 x 400 metri unde alaturi de Radu Dezsi, Cristian Taut si Bogdan Macovei zalauanul nostru a urcat din nou pe cea mai înalta treapta a podiumului.
Chiar daca nu mai pregateste proba de 800 de metri si se concentreaza pe cursa de 400 de metri, Robert a abordat în cadrul Campionatelor Nationale Universitare si cursa celor doua tururi de pista. Spre surprinderea multor sportivi, Robert a reusit sa treaca linia de sosire al doilea si a cucerit medalia de argint cu o performanta de 1 minut, 49 de secunde si 90 de sutimi de secunda.
Cea de-a patra medalie cucerita de sprinterul lansat în sportul de performanta de Clubul Sportiv scolar Zalau a venit în urma cursei de stafeta 4 x 100 metri unde în aceasi componenta de la 4 x 400 de metri, sportivii de la CS”U” Cluj au reusit sa cucereasca medaliile de bronz.
Pentru Robert Parge urmeaza o serie de concursuri în urma carora sportivul doreste sa obtina baremul de participare la Campionatul European de Atletism de la Berlin (7-12 august).

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *