februarie 9, 2023

Patru jucatori de la CS Volei Municipal Zalau, în topul celor mai buni voleibalisti din România

Cristian Bartha, Andrei Spînu, Rares Balean si Ciprian Matei se afla în rândul celor mai buni 10 voleibalisti din tara, potrivit unul clasament întocmit la final de an de catre Federatia Româna de Volei

rn

Federatia Româna de Volei a dat publicitatii zilele trecute clasamentul celor mai buni voleibalisti din România, atât la masculin, cât si la feminin, la ambele categorii fiind desemnati câte 10 sportivi.
În clasamentul celor mai buni voleibalisti se afla nu mai putin de patru jucatori de la Volei Municipal Zalau, Cristian Bartha, Andrei Spînu, Rares Balean si Ciprian Matei.
Doar unul singur a jucat întreg anul la Volei Municipal Zalau, este vorba de Rares Balean, cel care în vara a pus umarul si la calificarea nationale la Campionatul European.
Ceilalti trei au fost transferati la gruparea de sub Meses doar în vara, astfel ca au apucat sa joace în acest an mai putin de trei luni pentru Volei Municipal în competitiile oficiale.
Însa, au contat performantele din prima parte a sezonului, când toti au obtinut medalii cu Tricolorul Ploiesti, Arcada Galati sau Steaua.
Cu totii, au facut parte si din lotul national, care în acest an si-a asigurat prezenta la Campionatul European!

rn

Laurentiu Lica, de neclintit de pe locul 1
Pentru al treilea an la rând, cel mai bun voleibalist a fost declarat Laurentiu Lica, care în sezonul trecut a cucerit eventul cu Tricolorul Ploiesti.
În vara, internationalul a revenit la SCMU Craiova, formatie care a câstigat toate meciurile din tur, dar care se afla pe locul doi, la egalitate de puncte cu CS Volei Municipal.
Pozitia secunda este ocupata de ridicatorul Cristian Bartha si el fiind câstigator al eventului cu Tricolorul Ploiesti.
Podiumul este închis de catre Marian Bala, care din vara evolueaza la CSM Bucuresti.
Ceilalti jucatori de la Volei Municipal Zalau aflati în acest clasament se afla în a doua parte a acestui top.
Andrei Spînu ocupa locul 7, iar pe pozitia a opta se afla Rares Balean, în timp ce pe ultima pozitie se afla Ciprian Matei.
Totodata, Federatia Româna de Volei a întocmit si clasamentul celor mai buni cinci antrenori ai anului.
Pe primul loc se claseaza si în acest an Dan Pascu, antrenorul de la SCMU Craiova si selectionerul Nationalei.
În clasamentul celor mai bune 10 sportive de la feminin, pe primul loc se afla Onyejekwe Nneka, voleibalista ce are origini în Salaj si care evolueaza la Volei Alba Blaj, cu care în sezonul trecut a jucat în finala Ligii Campionilor.

rn

Clasamentul celor mai buni 10 voleibalisti în anul 2018:
1. Laurentiu Lica (SCMU Craiova)
2. Cristian Bartha (CS Volei Municipal)
3. Marian Bala (CSM Bucuresti)
4. Adrian Aciobanitei (VfB Friedrichshafen)
5. Gabriel Cherbeleata (CSM Bucuresti)
6. Razvan Olteanu (SCMU Craiova)
7. Andrei Spînu (CS Volei Municipal)
8. Rares Balean (CS Volei Municipal)
9. Nicolae Ghionea (CSM Bucuresti)
10. Ciprian Matei (CS Volei Municipal)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut