Patru elevi din Zalău, premiați de Primărie

Iulia Maria Chiș, Irina Ștefania Oltean și Szilagyi Abigel – cele trei eleve de 10 la Bacalaureat și Iustin Pop, elevul care a obținut cea mai mare notă din Zalău la Evaluarea Națională, 9,92, au fost premiați joi, în cadru festiv, de Ionel Ciunt, primarul municipiului.

Cei patru elevi au primit diplome, premii în bani în valoare de 1.500 de lei pentru fiecare, mape, flori și, bineînțeles, felicitările conducerii Primăriei Zalău.

”Ne face mare plăcere să ne întâlnim cu voi, tineri și absolvenți de liceu și studii gimnaziale, care ați făcut performanță. Știu că acest succes a fost obținut prin foarte multă muncă. Dacă muncești vin și rezultatele, poate nu chiar foarte repede, dar în final vin fără îndoială. Ați avut și o să aveți satisfacții în urma muncii voastre. Vreau să vă felicit pentru această performanță și să vă urez mult succes pe mai departe”, a spus primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt în cadrul evenimentului de premiere.

Primarul Ionel Ciunt i-a avut alături pe administratorul public, Călin Cristian Forț, și pe cei doi viceprimari, Nicolae Fazakas și Teodor Bălăjel.

Cele trei eleve cu 10 la Bacalaureat sunt absolvente ale Colegiului Național ”Silvania”, iar elevul Iustin Pop a absolvit clasa a VIII-a tot la CNS Zalău, fiind admis în ciclul liceal în cadrul aceleiași unități de învățământ.

Pentru că la examenul de Evaluare Națională nu s-a obținut niciun 10 anul acesta, primarul a propus consilierilor locali modificarea Statutului Municipiului, astfel încât să poată fi premiați elevii care au obținut cele mai mari medii, în lipsa mediilor de 10. Inițiativa a fost adoptată în ședința Consiliului Local din luna iulie, iar premierea elevului Iustin Pop este primul efect al aplicării noii prevederi.

3 thoughts on “Patru elevi din Zalău, premiați de Primărie

  1. Degeaba, joaca teatru Ciunt, el nu apreciaza valorile, stie ca smecheriile conteaza, asa cum a facut cu ginerele, l-a pus in functie, si-l va mai pune.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.