decembrie 1, 2022

Patronii si primarii de pe traseul autostrazii Transilvania protesteaza

Reuniunea in semn de protest cu tema “Drumurile noastre poate…” a adunat ieri in localitatea Nadaselu, judetul Cluj, primari ai comunelor aflate pe traseul Autostrazii Transilvania si reprezentanti ai asociatiilor patronale. 

Din Salaj au fost prezenti primarii comunelor Sanmihaiu Almasului si Zimbor. Evenimentul a fost organizat de Uniunea Nationala a Patronatului Roman, impreuna cu Asociatia Patronilor si Meseriasilor din Cluj si cu Federatia Patronilor Bihor.
Vicepresedintele patronilor bihoreni, Vasile Fonoage, a cerut demisia conducerii actuale a CNADNR, pentru a curma aceasta stare de lucruri. El, ca si ceilalti vorbitori, considera ca judetele din Transilvania au fost defavorizate in realizarea infrastructurii rutiere.
“Nu ne putem explica de ce, dupa neelectrificarea caii ferate, acum se tergiverseaza de ani de zile realizarea unei infrastructuri care ar favoriza intreaga Romanie sa aiba legaturi economice civilizate la standardele UE cu intreaga Europa”, a spus Augustin Fenesan presedintele Asociatiei Patronilor si Meseriasilor Cluj. stop_coloana

Tronsonul care aduce autostrada la Nadaselu, mai aproape de Salaj, este in intarziere

S-a facut o analiza pe teren a stadiului promisiunilor facute de CNADNR si s-a evidentiat contrastul dintre vorba si fapta, in sensul ca lucrarile tronsonului de autostrada Nadaselu – Mihaesti sunt foarte intarziate.
Cu trei saptamani in urma, o astfel de manifestare si intalnire cu primarii a avut loc la sediul Primariei din Cetariu, judetul Bihor, unde s-a avut in vedere tronsonul Bors – Suplacu de Barcau.
Sa vedem acum daca CNADR ii baga in seama pe cei nemultumiti pe buna dreptate, pe cei care simt ca raman in urma civilizatiei pentru ca nu au drumuri sa faca afaceri, conditia minima ca sa te tii pe urmele bunastarii.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *