Păsuiri la plata taxei de reabilitare termică

0
456

Termenul de achitare a taxei de reabilitare termică a fost prelungit la Zalău. Având în vedere situația dificilă creată de pandemie și pentru a veni în sprijinul persoanelor fizice și juridice care au beneficiat de reabilitarea termică a blocurilor de locuințe prin intermediul programului privind creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale, în cadrul ședinței de Consiliu Local din 18 februarie a fost aprobat un Proiect de hotărâre care prevede prelungirea duratei de achitare a taxei de reabilitare termică, de la 24 de luni la cel mult 36 de luni.

Această facilitate se adresează plătitorilor taxei de reabilitare termică, persoane fizice și juridice, proprietari ai spațiilor situate în blocurile care fac parte din programul de reabilitare termică, care datorează această taxă începând cu luna ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.