Păsuiri la plata taxei de reabilitare termică

0
442

Termenul de achitare a taxei de reabilitare termică a fost prelungit la Zalău. Având în vedere situația dificilă creată de pandemie și pentru a veni în sprijinul persoanelor fizice și juridice care au beneficiat de reabilitarea termică a blocurilor de locuințe prin intermediul programului privind creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale, în cadrul ședinței de Consiliu Local din 18 februarie a fost aprobat un Proiect de hotărâre care prevede prelungirea duratei de achitare a taxei de reabilitare termică, de la 24 de luni la cel mult 36 de luni.

Această facilitate se adresează plătitorilor taxei de reabilitare termică, persoane fizice și juridice, proprietari ai spațiilor situate în blocurile care fac parte din programul de reabilitare termică, care datorează această taxă începând cu luna ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.