septembrie 29, 2023

Viteza excesiva si neatentia in conducere au produs o noua victima pe soselele din Salaj. Potrivit datelor primite de la Nadia Serban, purtator de cuvant al IPJ Salaj, miercuri, 22 aprilie 2009, in jurul orei 08,30, intre localitatile Zalau si Hereclean, M. Vasile, de 47 ani, din Simleu Silvaniei, a pierdut controlul volanului si din cauza vitezei excesive a parasit partea carosabila intrand in santul din partea dreapta a drumului.
Cel mai mult de suferit, in urma accidentului, a avut pasagera de pe scaunul din partea dreapta fata, M. Anghela, de 59 ani, care a fost grav ranita.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut