Pas cu pas se face autostrada și în Sălaj

În ședința de Guvern de joi, 27 ianuarie, a fost aprobată Hotărârea privind scoaterea din circuitul forestier a suprafeței de aproximativ 95 hectare de teren aferente secțiunii cuprinse între Nădășelu și Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania. Anunțul a fost făcut de PNL Sălaj, deoarece încă n-a fost publicată hotărârea în Monitorul Oficial.

”Încă un pas administrativ parcurs în implementarea proiectului Autostrăzii Transilvania. (…) Prin scoaterea definitivă a acestor suprafețe de teren din circuitul forestier obiectivul de investiții primește un impuls important, fiind degrevat de sarcini culoarul de lucru aferent execuției proiectului. Este un pas mult așteptat inclusiv de către antreprenor, cu atât mai mult cu cât este vorba despre cele mai avansate tronsoane din Autostrada Transilvania din punct de vedere al execuției. Acest obiectiv este unul dintre proiectele de infrastructură rutieră inclus la finanțare prin PNRR și pe care se lucrează, de aceea graficul de execuție trebuie respectat la virgulă pentru a menține ritmul bun de implementare. Startul foarte bun al proiectului înregistrat în anul 2020 trebuie consolidat. Nu este permisă nicio întârziere în implementare, astfel încât să fie atins obiectivul ca în anul 2023 să se circule pe primii kilometri din Autostrada Transilvania pe teritoriul județului Sălaj”, scrie PNL Sălaj.

3 thoughts on “Pas cu pas se face autostrada și în Sălaj

  1. Eeeee! Mai e mult pana departe!!! Copiii și nepoții nostrii poate vor circula pe ea! Aveau timp in 32 de ani sa o facă , dar din păcate in “ România lucrului bine făcut” toate au fost de-an doaselea!

    1. Păi ia plimbă Aspirina în zonă pe E81 sau caută pe YT să vezi că într-adevăr firma lui UMBrărescu chiar trage tare! Pe cine critici este Adrian Năstase de la PSD, care a îmbogățit pe nimica firma Bechtel cu vreo 2,5 miliarde dolari pentru autostrada Brașov – Borș, gata în 2013, așa-i ce frumoasă era?

  2. Aspirina, invata sa scrii! Se scrie “copiii nostri”. Lasa, bine ca nu faci tu autostrada, ca poate ai face si mai mari greseli decat la limba romana! D-zeu ne-a ferit si de data asta!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.