ianuarie 29, 2023

Partida grea in deplasare la militari

Dupa victoria de saptamana trecuta, obtinuta in fata formatiei Dinamo Bucuresti (3-0), elevii antrenati de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu se deplaseaza, sambata, la Bucuresti, pentru a disputa partida cu Steaua, meci din etapa a XV-a a Diviziei A1 la volei masculin. Gontariu si compania vor prin acest meci sa demonstreze ca victoria cu cainii rosii nu a fost doar un simplu foc de paie si vor sa castige cu orice pret. De remarcat este faptul ca Remat Zalau a invins in turul campionatului formatia bucuresteana cu un categoric 3-0, printr-o evolutie foarte buna a elevilor antrenati de Djordjevic si Vlaicu.
Inaintea partidei cu militarii, Remat Zalau ocupa locul sase, cu 21 de puncte, iar Steaua Bucuresti se afla pe pozitia a saptea, cu 19 puncte, dar cu un joc mai putin.
Programul complet al etapei:
Steaua Bucuresti-Remat Zalau;
Constam Buzau-Stiinta Bacau;
Torpi Tg. Mures-Rapid Bucuresti;
Explorari Baia Mare-“U” Cluj;
LPS Piatra Neamt-Unirea Dej;
Tomis Constanta-Dinamo.
Etapa cu numarul XVI se va disputa sambata, 31 ianuarie, dupa programul:
Remat Zalau-Tomis Constanta;
Dinamo Bucuresti-LPS Piatra Neamt;
Unirea Dej-Torpi Targu Mures;
Rapid Bucuresti-Constam Buzau;
Stiinta Bacau-Steaua Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut