decembrie 3, 2022

Partida dificila pentru zalauani: Avantul Reghin-FC Zalau

Formatia pregatita de Marius Pasca va disputa azi o partida foarte dificila, in deplasare la Avantul Reghin, meci din cadrul etapei a XXI-a, din Seria a VI- a a Ligii a III-a. Pentru acest joc, Marius Pasca nu se va putea baza pe serviciile jucatorilor Marius Bode si Gabriel Craciun, ambii suspendati. Acestia puteau evolua in partida de azi, daca in urma cu o saptamana nu se amana disputa dintre FC Zalau si Liberty II, din cauza terenului impracticabil.
Jocul va fi arbitrat de o brigada din Cluj-Napoca, avandu-l la centru pe Mihai Prodan, iar la cele doua margini pe Simion Greab si Ioana Muzuran. Rezerva va fi Kusztos Laszlo, din Targu-Mures, iar ca observator a fost delegat Ioan Ciocan, din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *