Participa si tu la cel mai mare târg de nunti din Salaj, Ready for Wedding

Participa si tu la cel mai mare târg de nunti din Salaj, Ready for Wedding

Deja ai spus un DA? Faci nunta în acest an sau anul viitor? Deja esti în criza de timp? Nu te mai stresa: noi îti oferim solutia pentru ca tu sa fii gata pentru nunta ta perfecta. 

rn

S.C. Ready Business Zalau S.R.L. te invita sa vizitezi târgul de nunti Ready for Wedding aflat la a doua editie, singurul care va avea loc în acest an în judet. Manifestarea are loc la Glamour Halls Events Zalau. Îti garantam ca aici vei gasi totul într-un singur loc, repede si la cele mai avantajoase preturi din piata!

rn

Acesta este un eveniment special, sustinut de Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, Casa Municipala de Cultura Zalau, Biblioteca Judeteana “I.S. Badescu” Salaj, Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau, Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad – Filiala Zalau.
Evenimentul pe scurt: 24 de ore de vizitare, 500 mp spatiu expozitional acoperit cu standuri, expozanti renumiti din toata Transilvania, tombola cu 103 premii în valoare totala de peste 35.000 lei.
si asta nu este tot! ti-am pregatit multe alte surprize placute precum si un spectacol de muzica de cea mai buna calitate 100% live. Vor performa pe scena urmatorii artisti: Oana Silvana Pocola si Sergiu Chirila (vineri 16 martie), binecunoscuta trupa de pop opera Ad Libitum Voices (sâmbata 17 martie), Oana Sabau, Geanina Sabou, Alexandra Antal si Denisa Mirisan (duminica 18 martie). Programul artistic detaliat îl gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului.

rn

Echipa Ready Business Zalau multumeste tuturor expozantilor, colaboratorilor, partenerilor media pentru încredere, sprijin si sustinere.
Participa si tu la cel mai mare târg de nunti din judetul Salaj aflat acum la a doua editie, singurul care va avea loc în acest an în judetul Salaj. Noi îti garantam ca nu vei regreta.
Programul de vizitare: vineri (15.00 – 20.00), sâmbata (10.00 – 20.00) si duminica (10.00 – 19.00).
De notat în agenda: 16 – 18 martie, o pereche de pantofi confortabili, rabdare, zâmbet pentru fiecare reducere mare, smatphone-ul si/sau tableta pentru poze memorabile!
Afla mai multe informatii si detalii utile accesând rapid pagina web.facebook.com/ReadyBusinessZalau
Intrarea la eveniment este libera. Vino sa vezi si o sa crezi!

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *