ianuarie 27, 2023

Parteneriat între Consiliul Județean Sălaj și orașul Șimleu

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a avut o întâlnire joi, 18 noiembrie, cu primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, pentru a discuta pe marginea unor viitoare parteneriate în sectorul turistic și economic, parteneriate care să genereze proiecte de dezvoltare sustenabilă a județului și a orașului de sub Măgura. La întâlnire a participat și directorul Direcției Investiții și Programe Publice din cadrul administrației județene, Lavinia Ghilea.

“Am abordat cu domnul primar teme și idei de proiecte pe care le-am putea derula în parteneriat și care s-ar putea materializa în viitoarea alocare financiară europeană. Am găsit deschidere totală și am încredere că vom reuși să implementăm împreună proiecte care să aducă plus valoare comunităților noastre”, a precizat președintele Dinu Iancu Sălăjanu.

2 thoughts on “Parteneriat între Consiliul Județean Sălaj și orașul Șimleu

  1. Proiecte? Ce ziceți de refacerea trotuarului de pe str. Partizanilor, distrus printr-o lucrare făcută de „Dorel”, „lucrare” camuflată cu bolovani de rîu și pietriș în orășelul plin de ifose?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut