Parteneriat între Consiliul Județean Sălaj și orașul Șimleu

2
270

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a avut o întâlnire joi, 18 noiembrie, cu primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, pentru a discuta pe marginea unor viitoare parteneriate în sectorul turistic și economic, parteneriate care să genereze proiecte de dezvoltare sustenabilă a județului și a orașului de sub Măgura. La întâlnire a participat și directorul Direcției Investiții și Programe Publice din cadrul administrației județene, Lavinia Ghilea.

„Am abordat cu domnul primar teme și idei de proiecte pe care le-am putea derula în parteneriat și care s-ar putea materializa în viitoarea alocare financiară europeană. Am găsit deschidere totală și am încredere că vom reuși să implementăm împreună proiecte care să aducă plus valoare comunităților noastre”, a precizat președintele Dinu Iancu Sălăjanu.

2 COMENTARII

  1. Proiecte? Ce ziceți de refacerea trotuarului de pe str. Partizanilor, distrus printr-o lucrare făcută de „Dorel”, „lucrare” camuflată cu bolovani de rîu și pietriș în orășelul plin de ifose?

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.