noiembrie 29, 2022

Parlamentarii sălăjeni nu sunt interesați de problemele oamenilor de afaceri

Aproximativ 50 de oamenii de afaceri sălăjeni au avut inițiativa organizării unei reuniuni pentru identificarea soluțiilor pentru o economie care să funcționeze optim și care să dea cele mai bune rezultate, întâlnire la care i-au invitat și pe cei șase parlamentari care reprezintă județul în Legislativ. Ei sunt de altfel cei care pot avea inițiativa și pot inflluența mersul lucrurilor spre mai bine.

Întâlnirea s-a consumat aseară în Zalău, la Briliant Parc. Au fost dezbătute subiecte legate de prevederile din Codul Muncii și din Codul Fiscal, dar și legate de piața muncii din Sălaj, săracă în oportunități.
Numai că din cei șase parlamentari sălăjeni, singurul care s-a arătat preocupat de problemele mediului de stop_coloana afaceri a fost senatorul UDMR Vegh Alexandru, pentru că ceilalți cinci au lipsit, deși confirmaseră participarea. Cu alte cuvinte s-au declarat interesați fără să și dovedească acest interes. Promisiuni neonorate și absenteism, lipsă de implicare în interesul societății, metehne cu care sunt probabil prea obișnuiți. Mai are cineva semne de întrebare legat de faptul că societatea tocmai a contestat categoric clasa politică? 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *