decembrie 1, 2022

Parcul si Cladirea Transilvania au pretentii de ”Cel mai Regio proiect din Transilvania de Nord”

Zalaul s-a inscris cu doua proiecte in concursul foto “Cel mai Regio proiect din Transilvania de Nord”. Cele doua proiecte ale orasului nostru sunt Parcul Central si Cladirea Trasnilvania. Zalauanii dornici pot vota pe pagina de facebook “sustine cel mai regio proiect din Zalau”, in perioada 22 – 30 noiembrie. 

Dupa doua zile de concurs, Cladirea Transilvania a strans 40 de voturi, iar Parcul Central doar 15 voturi.
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a lansat concursul “Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”, dedicat beneficiarilor Programului Operational Regional 2007 – 2013 din regiunea noastra.
Prin intermediul unei aplicatii facebook, fiecare beneficiar al Programului Operational Regional (REGIO) 2007 – 2013 îsi poate promova în acest concurs unul sau mai multe proiecte, prin intermediul imaginilor relevante. Imaginile vor fi promovate atât de catre ADR Nord-Vest, cât si de competitori, care vor invita alte persoane sa voteze proiectele. Câstigatorii vor fi cei care <br> vor obtine cele mai multe aprecieri si votul juriului format din experti ai Agentiei.Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare judet participant (Bihor, Bistrita – Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj si Satu-Mare), dar si premiul cel mare, pe întreaga regiune. Cei mai harnici beneficiari vor fi celebrati cu ocazia Conferintei Finale REGIO 2007 – 2013, care va avea loc în 3 si 4 decembrie 2015.ADR Nord-Vest sprijina implementarea a 661 de contracte de finantare REGIO, care au obtinut 680,12 milioane de euro valoare nerambursabila. Dintre acestea, 538 proiecte sunt finalizate, cu valoarea de 380,23 milioane euro. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *