februarie 9, 2023

Parcarea din fața Spitalului Județean, aproape de finalizare

Lucrările la parcarea din fața Spitalului Județean de Urgență Zalău au intrat pe ultima sută de metri, obiectivul urmând să fie dat în folosință în scurt timp.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședintele Szilágyi Róbert István și directorul Direcției Investiții și Programe Publice, Lavinia Ghilea, au vizitat joi, 25 noiembrie, șantierul parcării, pentru a verifica stadiul și modul în care decurg lucrările.

“Am fost, astăzi, pe șantierul parcării celui mai mare spital din județ, pentru verificarea calităţii execuţiei lucrărilor. Sunt mulțumit de evoluția proiectului și de ritmul în care s-a lucrat, astfel că în curând, ne vom putea bucura de o parcare modernă și generoasă”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Viitoarea parcare semi-îngropată din fața Spitalului Județean se întinde pe 3.702 metri pătrați și va avea 154 de locuri de parcare, din care 84 la nivelul subteran, iar 70, la cel superior. Valoarea investiției se ridică la 8,8 milioane de lei, bani ce provin din bugetul județului.

1 thought on “Parcarea din fața Spitalului Județean, aproape de finalizare

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut