Parcarea de la Spitalul Județean ar putea fi gata în noiembrie

1
1132

Parcarea pe două nivele care se construiește în fața Spitalului Județean de Urgență Zalău ar putea fi gata până în luna noiembrie, spune președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu.

Acesta a fost, joi, în vizită pe șantierul de la unitatea medicală, pentru a verifica stadiul lucrărilor la una dintre cele mai importante investiții finanțate din bugetul propriu al județului.

Până în prezent, echipele constructorului au finalizat structura parcării, finisajul cu poliuretan la nivelul superior, precum și casele de scări pentru acces în parcare, și au turnat placa de la nivelul inferior pe 90% din suprafața prevăzută în contract. Pentru perioada următoare sunt programate lucrări de amenajări exterioare (alei pietonale pavate, drumuri asfaltate, sistem de irigație, gazon etc.), realizarea marcajelor rutiere, montarea sistemului de ticketing, a protecțiilor și opritoarelor aferente locurilor de parcare și stâlpilor.

“Avem promisiunea antreprenorului că parcarea va fi dată în folosință la sfârșitul lunii noiembrie. Acest lucru înseamnă că în scurt timp, pacienții și aparținătorii acestora vor avea la dispoziție o parcare spațioasă și modernă, cu 154 de locuri dispuse pe două niveluri. Investiția este mai mult decât necesară, pentru că odată finalizată, va decongestiona traficul și va rezolva problema locurilor de parcare din această zonă aglomerată”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Viitoarea parcare semi-îngropată din fața Spitalului Județean de Urgență Zalău se întinde pe 3.702 metri pătrați și este realizată printr-o investiție de 8,8 milioane de lei, derulată din fonduri de la bugetul județean.

Din cele 154 de locuri de parcare, 84 vor fi la nivelul subteran, iar 70, la cel superior. Construcția va fi dotată cu sistem de supraveghere video și cu sistem de ticketing.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.