Parcare cu 91 de locuri in zona Spitalului Judetean de Urgenta Zalau

Contractul a fost deja semnat si are o valoare de peste 5,9 milioane lei


Contractul de executie a lucrarilor pentru amenajarea parcarii si a spatiului de agrement din zona Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, a fost semnat marti, 14 iulie.
Valoarea contractului este de peste 5,9 milioane lei si are o durata de 18 luni. Potrivit documentatiei tehnice, lucrarile se vor desfasura pe o suprafata de 3.260 mp, din care peste 1.900 mp sunt destinati parcarii ce va avea 91 de locuri.

Investitia presupune si amenajarea spatiului verde din zona. Acesta va fi echipat cu banci, cosuri de gunoi si pergola din lemn. Va exista, de asemenea, si o zona de agrement prevazuta cu echipamente pentru fitness, incluzandu-le si pe cele destinate si adaptate persoanelor cu dizabilitati, un ansamblu de scara orizontala, spaliere, bare paralele, echipament fitness combinat cu o bicicleta, banca pentru abdomene pentru antrenamente de tip cardio.

Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj : Investiția e obligatorie pentru ceea ce înseamnă optimizarea accesului pacienților și aparținătorilor

“Fără nicio îndoială, investiția e obligatorie pentru ceea ce înseamnă optimizarea accesului pacienților și aparținătorilor acestora la o infrastructură de suport atunci când sunt nevoiți să apeleze la serviciile Spitalului județean. Să nu uităm că, unitatea spitalicească a fost construită acum peste 30 de ani, la acea dată estimându-se un anumit grad necesar de acoperire cu infrastructura suport, respectiv locuri de parcare. Noi încercăm să ne adaptăm cât mai rapid realităților și să avansăm cât mai rapid cu putință cu acest proiect al noii parcări și al spațiului verde și de agrement– atât din punct de vedere tehnic cât și financiar. Dacă vom menține același ritm ca până acum, finalul anului viitor ar putea coincide cu finalul investiției. Până atunci, avansăm în direcția angajamentelor afirmate și ne-ar bucura și propuneri ale viitorilor beneficiari ai investiției cu privire la reglementarea și monitorizarea accesului în parcare, pornind de la ceea ce noi luăm în discuție la acest moment – un sistem cu plată, cu primele 200 de minute gratuite”, declara, in noiembrie 2019, la finalizarea studiului de fezabilitate pentru parcarea semiîngropată și a spațiului de agrement din zona Spitalului Județean de Urgență Zalău, presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc.

About Author

4 Replies to “Parcare cu 91 de locuri in zona Spitalului Judetean de Urgenta Zalau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *