Parca-i concurs printre salajeni, cine conduce beat si fara permis

Parca-i concurs printre  salajeni, cine conduce  beat si fara permis

Politistii Postului de Politie Poiana Blenchii au depistat miercuri, 14 martie, la ora 23.18, pe Drumul Judetean 109F, în localitatea Poiana Blenchii, un tânar de 24 de ani care se conducea autoturismul si avea o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, la testarea cu alcooltestul. S-a ales cu dosar penal.

rn

Si politistii Postului de Politie Napradea au oprit joi, 15 martie, la ora 12.30, pe Drumul Judetean 108 A, la iesire din localitatea Somes Odorhei, un autoturism la volanul caruia se afla un tânar de 25 de ani care nu detine permis de conducere. Totodata, numarul de circulatie provizoriu al masinii era expirat din data de 5 aprilie 2017. Va fi inculpat pentru ambele infractiuni.
Tot joi, la ora 12.40, alt curajos a fost identificat de politistii Postului de Politie Bobota. Un adolescent de 18 ani, din comuna Bobota, a fost prins în timp ce conducea autoturismul fara a detine permis de conducere. Dosar penal, bineinteles.
Si tot in aceeasi zi, la ora 12.45, politisti din cadrul Biroului Rutier au identificat pe strada Leontin Ghergariu din municipiu un zalauan de 24 de ani care conducea mopedul fara a detine permis de conducere. Si tot dosar penal.
O infractiune la regimul circulatiei rutiere a fost constatata si de politistii din Cehu, joi la ora 17.44, pe strada Hododului, din Cehu Silvaniei. Un barbat de 54 de ani, din localitate, a fost prins cu o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Si în acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal.

rn

In Salaj, in 2017 au depistate 186 de infractiuni privind conducerea sub influenta bauturilor sau substantelor pshi-active. 

rn

Politia Româna spune ca, la nivel national, in 2017 au fost înregistrate 247 de accidente rutiere grave pe fondul consumului de alcool, în urma carora au fost 63 de decese, iar alte 249 de persoane au fost ranite grav.
In perioada 2013 – 2017, conducerea pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice a reprezentat a unsprezecea cauza de producere a accidentelor rutiere, din totalul de 42 de cauze generatoare, spun reprezentantii Politiei Române.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *