Parapete metalice pe DJ 108N

Parapete metalice pe DJ 108N

Administrația județeană a finalizat lucrările de montare de parapete metalice pe DJ 108N: limită județ Cluj – Petrindu – Tămașa – Cuzăplac.

Pentru sporirea siguranţei circulaţiei rutiere s-au aplasat aproape 1.800 de metri liniari de astfel de parapete, atât în zonele în care vechile elemente erau degradate, cât și pe porțiuni noi, în care s-a constatat că există risc de accidente.

Drumul județean DJ 108N își are originea în localitatea Aghireșu (județul Cluj), la intersecția cu DJ 108C,
traversează localitățile Petrindu, Tămașa, Cuzăplac, Almașu, Băbiu și Mesteacănu, având punctul
terminus la intersecția cu DJ 108A. Lungimea totală a traseului DJ 108N este de 37,616 km, din care 4,790 km se suprapun cu traseul DN 1G.

Consilierii județeni au adoptat, în iulie, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea drumului județean DJ 108N, pe tronsonul limita cu județul Cluj – Petrindu – Tămașa – Cuzăplac – Almașu – Băbiu – Mesteacănu – DJ108A. Acest drum este inclus în proiectul integrat „Drumul Meseșului”, alături de alte două drumuri județene, respectiv DJ 108A: Bogdana – Agrij – Românași și DJ 108R: DN 1F – Treznea – Agrij. Valoarea totală a investiției ar fi de 167.956.051 lei și va fi realizată în trei ani.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *