septembrie 28, 2023

Colegiul National “Silvania” prezinta, astazi, cateva dintre mostrele realizarilor elevilor si profesorilor de aici, in cadrul editiei din acest an a “Zilelor Scolii”. Sub genericul “CNS, un + de calitate, isi deschide catalogul”, in mai multe puncte din scoala vor fi prezentate, incepand cu ora 11,00, rezultatele si preocuparile colegiului in domenii precum teatrul (cu prezentari de spectacole de profil in sala festiva), arta plastica (expozitie cu vanzare), literatura (lansari de reviste), informatica (prezentare produse, concursuri), fizica, chimie, biologie (experimente), stiinte socio-umane, geografie, sport (competitii). La toate acestea vor asista elevii claselor a VIII-a din municipiu, invitati la Zilele CNS in perspectiva alegerii acestui colegiu ca si unitate in care sa-si continue, incepand din toamna, studiile. Sarbatoarea CNS va debuta cu un careu festiv, in cadrul caruia vor fi recompensati cu premii cei mai valorosi elevi ai colegiului.
Fete vs. baieti
Sarbatoarea CNS a inceput, de fapt, inca de ieri, cand, in sala festiva a colegiului s-a derulat ce-a de-a treia editie a proiectului “Feel CNS”. Proiectul, initiat si coordonat de profesoara Monica Morar, isi propune sa ofere tinerilor activitati distractive de petrecere a timpului, ca alternativa la comportamentele de risc (consum de alcool, violenta si altele). Dupa sport si cultivarea talentelor, alternative propuse la editiile precedente, ieri a venit randul competitiei constructive, tema aleasa fiind batalia sexelor – “Fete vs.baieti”. Chiar daca, la capatul celor cinci probe ale competitiei dintre fete si baieti, rezultatul a fost unul… pacifist, probele in sine, haioase si interactive, au reusit sa inveseleasca tot auditoriul – elevi si profesori ai CNS care au umplut pana la refuz sala festiva.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut