Parada militara cu tehnica aferenta prin centrul orasului

Depuneri de coroane si spectacol artistic

rn

Primaria orasului simleu Silvaniei si Consiliul Local Simleu Silvaniei invita locuitorii urbei, dar nu numai, sa participe la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Nationale a României.

rn

Programul va începe de la ora 9:00, în fata statuii marelui om politic salajean, Iuliu Maniu – situata în centrul orasului, va continua cu un ceremonial militar si religios, depuneri de jerbe de flori, alocutiuni ale oficialitatilor, spectacol artistic si se va încheia cu o parada militara.

rn

Potrivit organizatorilor, parada militara va cuprinde detasamente de la Regimentul 69 Artilerie Mixta „Silvania”, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Menumorut Voievod”, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta „Porolissum”, Serviciul de Ambulanta Salaj, Crucea Rosie – Filiala Salaj, precum si tehnica militara.

rn

De la orele 17.00 autoritatile locale au organizat un concert de muzica româneasca patriotica: „Împreuna la Unire”, care va fi sustinut de tineri artisti talentati de pe raza orasului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *