septembrie 30, 2022

Pandemia în Sălaj: 176 de clase și grupe fac cursuri online

De la o zi la alta, crește numărul cazurilor de infectări cu Covid-19 în rândul copiilor și angajaților din unitățile de învățământ din Sălaj.

În prezent, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean, elevii și preșcolarii din 176 de clase și grupe au activitățile față în față suspendate, iar orele se desfășoară exclusiv online. Cele mai multe sunt din municipiul Zalău, unde rata de infectare se apropie de pragul de 11 cazuri/ 1.000 de locuitori.

De la începutul acestui semestru, în urmă cu aproximativ o lună de zile, în Sălaj au fost confirmați pozitivi 299 de elevi și 136 de angajați din sistemul de învățământ, cadre didactice și personal auxiliar.

Fac școală online în momentul de față 13 clase de la Colegiul Național “Silvania” Zalău, 14 clase de la Colegiul Tehnic “Alessandru Papiu Ilarian” Zalău, 3 clase de la Liceul de Artă “Ioan Sima” Zalău, 9 clase de la Liceul Pedagogic “Gheorghe Șincai” Zalău, 6 clase de la Liceul Reformat “Wesselenyi” Zalău, 5 clase de la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” Zalău, 2 grupe de la Grădinița cu Program Prelungit “Ion Creangă” Zalău, 1 grupă de la Grădinița cu Program Prelungit “Licurici” Zalău, 1 grupă de la Grădinița cu Program Prelungit “Pinochio” Zalău, 1 grupă de la Grădinița nr. 4 Zalău, 1 grupă de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Zalău, 1 grupă de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Zalău, 17 clase de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Zalău, 5 clase de la Școala Gimnazială Corneliu Coposu Zalău, 3 clase de la Școala Gimnazială “Gheorghe Lazăr” Zalău, 3 clase de la Școala Gimnazială ”Porolissum” Zalău, 10 clase de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu” Zalău, 4 clase de la Școala Gimnazială ”Iuliu Maniu” Zalău, 2 clase de la Școala Postliceală Sanitară ”Christiana” Zalău.

Tot în online fac cursuri 4 clase de la Colegiul Național “Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei, 2 clase de la Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” Șimleu Silvaniei, 2 grupe de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 Șimleu Silvaniei, 1 clasă de la Liceul Tehnologic “Cserey-Goga” Crasna, 2 clase de la Liceul Tehnologic “Gheorghe Pop de Băsești” Cehu Silvaniei, 1 clasă de la Liceul Tehnologic “Octavian Goga” Jibou, 16 clase de la Liceul Tehnologic “Petri Mor Nușfalău”, 2 clase de la Liceul Tehnologic nr. 1 Surduc, 6 clase de la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” Jibou, 4 clase de la Școala Gimnazială “Andrei Mureșanu” Cehu Silvaniei, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Gyulaffy Laszlo” Cehu Silvaniei, 1 clasă de la Școala Primară Ulciug, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Horea” Cizer, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Horea” Șimleu Silvaniei, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Jibou, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Marcus Aurelius” Creaca, 3 clase de la Școala Gimnazială ”Petre Dulfu” Sălățig, 2 clase de la Şcoala Primară Noţig, 2 clase de la Școala Gimnazială ”Silvania” Șimleu Silvaniei, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu” Bocșa, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Szikszai Lajos” Șamșud, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Traian Crețu” Năpradea, 1 clasă de la Școala Gimnazială ”Vasile Lucăcel” Someș Odorhei, 1 clasă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Bănișor, 1 grupă de la Grădinița cu Program Normal Bănișor, 1 clasă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Cristolț, 1 clasă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Hereclean, 3 clase de la Școala Gimnazială Nr. 1 Ip, 1 clasă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Măeriște, 1 clasă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Marca, 1 clasă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Pericei, 3 clase de la Școala Gimnazială Nr. 1 Românași, 1 clasă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vârșolț, 1 clasă de la Școala Profesională Sâg.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.