septembrie 23, 2023

Pandemia amână evenimentele de cultură

0

Din cauza situației epidemiologice, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj amână din nou organizarea celor două mari festivaluri de literatură organizate de instituție: Zilele revistei „Caiete Silvane” ( evenimentul urma să aibă loc a 13-a ediție, în martie) și Festivalul internațional „Primăvara Poeziei – A Költészet Tavasza” (în mod normal, în luna mai, urma să fie organizată a 20-a ediție).

De asemenea, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj amână și editarea unei noi antologii bilingve, româno-maghiare, omonime, și pentru că o asemenea carte a apărut relativ recent, în toamna anului trecut, amânată fiind tot de pandemie.

“Considerăm că organizarea celor două manifestări poate fi făcută în condiții optime numai în sistem <față către față> având în vedere și complexitatea lor: lansări și prezentări de carte; lecturi publice; vernisarea unor expoziții de arte vizuale; desanturi scriitoricești în licee și colegii; concursuri de recitări din poezia românească și maghiară; dezbateri culturale. Dacă ne va lăsa pandemia, intenționăm să organizăm Zilele revistei Caiete Silvane în toamna acestui an. Sperăm, nădăjduim că vor veni vremuri mai bune și pentru noi, și pentru organizarea de evenimente așa cum se cuvine pentru iubitorii de cultură din județul Sălaj”, spune Daniel Săuca, managerul Centrului de Cultură și Artă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut