Pamflet: De ce nu are România AUTOSTRĂZI?

Pe lotul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, localnicii se ”servesc” cu bitum la roabă, sub ochii concesivi ai muncitorilor, conform argesulonline.ro.

Cel puțin asta se poate vedea, cu destulă claritate, dintr-un clip video care a făcut deja ocolul rețelelor sociale. În acesta apare o femeie care încarcă într-o roabă bitum (mixtură asfaltică), folosindu-se de o lopată.

Asta sub privirile îngăduitoare ale unor muncitori, care par a nu o băga în seamă pe femeie. Potrivit surselor noastre, filmarea a fost realizată în zona Merișani, la sensul giratoriu. Nu avem informații despre data efectuării filmării. Pare să fi fost făcută ieri (n.r. 17 aprilie a.c.). Cel puțin atunci a fost postată filmarea pe Facebook.

Pe lotul de autostradă dintre Pitești și Curtea de Argeș (parte a autostrăzii Pitești-Sibiu) lucrează compania italiană WeBuild (fostă Astaldi). Ritmul lucrărilor este, momentan, unul foarte bun. Există șanse ca lotul să fie gata, cel puțin parțial, anul acesta, mai susțin c ei de la argesulonline.ro.

sursa foto/video: Facebook/Alex Ionescu

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *