Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Salaj, impreuna cu comisari ai Garzii Financiare, au depistat joi, in jurul orei 11,00, pe drumul judetean 191 C, pe relatia Zalau – Crasna, un conducator auto de la o societate comerciala din municipiu, care efectua un transport in scop comercial, a unor produse de panificatie, fara a avea documente legale care sa ateste provenienta marfii.
„Impotriva acestuia (conform art.1, lit.e, din Legea 12/1990, republicata) a fost luata masura sanctionarii contraventionale, iar produsele de panificatie au fost ridicate in vederea confiscarii”, a precizat Nadia Serban, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Pe acelasi traseu amintit anterior, a fost identificat in trafic un alt sofer de la o firma din Crasna, care transporta aproape o tona de cartofi, in scop de comercializare, dar fara actele necesare. Potrivit sursei citate, barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1.000 lei si s-a dispus confiscarea marfii transportate.