Pădurarul lovit cu toporul în cap este în afara oricărui pericol

0
350

Pădurarul din cantonul Halmăşd ce a surprins, sâmbătă, trei bărbaţi care tăiau ilegal lemne în zona localităţii Cerişa şi a fost lovit cu un topor în cap de către unul din aceştia, este în afara oricărui pericol, rana provocată de lovitură fiind una superficială.

„Sâmbătă, în jurul amiezii, pădurarul de la cantonul 26 Halmăşd a suprins trei persoane care tăiau ilegal arbori, în zona localităţii Cerişa, din pădurea aparţinând primăriei Halmăşd. Pădurarul a făcut câteva fotografii şi a sunat la 112, dar până să vină Poliţia a fost lovit cu un topor în cap de unul din cei trei. Norocul lui a fost că lovitura a provocat doar o rană superficială în zona scalpului, el fiind dus ulterior la spitalul din Şimleu Silvaniei. Pădurarul este acum în afara oricărui pericol, fiind lăsat acasă de la spital”, a precizat Viorel Mihiş, directorul Direcţiei Silvice Sălaj.

Mihiş a precizat că pădurarul este un tânăr angajat pe acest post în urmă cu doar câteva luni, motiv pentru care nu s-au putut face încă formalităţi pentru a fi dotat cu o armă de autoapărare, aşa cum au majoritatea silvicultorilor.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, faţă de agresor s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la infracţiunea de ultraj, faptă pedepsită cu închisoarea de la 6 ani şi 8 luni la 12 ani şi 6 luni.

Procurorii au dispus, sâmbătă, măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpat, iar duminică acesta a fost prezentat Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea pentru 30 de zile a acestuia.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.