noiembrie 26, 2022

ORIENTARE TURISTICA – Concursul West Open Cluj

Clubul Pro Silva -orientare Zalau a participat cu un numar de 12 sportivi la concursul West Open 2019 de la Floresti- Cluj, organizat de clubul Dudu Floresti cu o participare de 200 de sportivi din toata tara.

rn

Concursul s-a desfasurat pe durata a doua zile, 19 si 20.10.19 pe trasee specifice de langa Floresti.
Profesorul Ioan Tautu, conducatorul delegatiei din Salaj a precizat:
"Pe trasee foarte grele tehnic , am obtinut rezultate bune.La categoria 10 ani trei sportivi au intrat in primii 10 din 21 de participanti. Sportivul Varga Zsolt a ocupat locul 4, Calin Nicoara locul 8 si Vlad Drule locul 9.
La 12 ani sportivul Mihai Tiriac a ocupat locul 6. La veterani , Dirjan Florin a ocupat locul 1 varsta 35 ani iar Gobl Edmund la varsta de 70 ani, locul 1.Vechii campioni au fost reprezentati de Bughe Aurel- 60 ani si Caprar Dumitru – 45 ani.Clubul Pro Silva a organizat in 15.10.19 o actiune cu scolile Gh Lazar, Gh Sincai, API, CNS, S. Barnutiu.Acum ne pregatim pentru concursul de orientere turistica de la Oradea si sa fim gazda in 9 noiembrie 2019 la Zalau care va fi oglinda activitatii noastre. Asteptam cca 90 sportivi din judet".
Inimosul deschizator de drumuri in ale orientarii turistice , Ioan Tautu vrea sa revigoreze activitatea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *