decembrie 5, 2022

Orice politist poate deveni sef de post in comuna Rus daca se descurca la interviul pe subiecte profesionale

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj organizeaza examen cu recrutare din sursa interna (agenti din cadrul Politiei Române), pentru ocuparea functiei vacante de sef post I la Postul de Politie comunal Rus din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurala Ileanda. 

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, în data de 16 august, începând cu ora 10.00, si va consta în sustinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat “admis” candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.00.
Inscrierile la concurs se fac, individual, în zilele lucratoare, la sediul IPJ Salaj – Serviciul Resurse Umane, pe baza de raport, pâna la data de 27 iulie, orele 12.00.
Presedintele comisiei de concurs este seful Politiei Orasului Jibou, Boldea Horea, membri sunt politistii Catanas Adrian si Cret Vasile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *