decembrie 9, 2022

Organizația PSD Zalău și-a ales noua conducere

Organizația PSD Zalău și-a ales joi, 27 octombrie, noul for de conducere pentru următorii patru ani, în cadrul Conferinței de alegeri, desfășurată la Sala Transilvania din municipiu.

În urma votului valabil exprimat de delegații social-democraţi care au participat la conferință, președinte a fost ales Cristian Forț, cu 203 voturi. Contracandidatul său, viceprimarul Teodor Bălăjel, a primit 76 de voturi.

Prim-vicepreședinte a fost ales Ioan- Bogdan Șerban, cu 199 de voturi, față de cele 75 de voturi obținute de celălalt candidat, Iulian Popiț.

Secretar executiv este Narcisa-Alexandra Panie, cu 194 de voturi. Iulia Costina a obținut 71 de voturi.

Pentru vicepreședinți, voturile obținute au fost următoarele: Alin Oros (181 de voturi), Raul Dragoș (166 de voturi), Alin Lupuț (164 de voturi), Marcel Adridan (162 de voturi), Dorel Porumb (146 de voturi), Gheorghe Taloș (86 de voturi), Sorin Criste (61 de voturi), Andreea Teodora Nicoară (60 de voturi), Dan Vasile Bercean 52 de voturi), Liciniu Pop (47 de voturi).

Pentru membru în Biroul Executiv, rezultatele votului au fost: Claudiu-Vasile Bujor (196 de voturi), Diana-Maria Breban (175 de voturi), Mihaela-Ioana Ghiurco (173 de voturi), Adriana-Viorica Droj (172 de voturi), Roman Conde (168 de voturi), Alexandru Gliguță (164 de voturi), Ioan Bosâncean (145 de voturi), Ioan Hosu (57 de voturi), Mariana Turc (54 de voturi), Mihai Suciu (54 de voturi), Dan Tripon (50 de voturi), Adrian Ursente (54 de voturi), Dorel Pop (45 de voturi), Andrei Marincaș (40 de voturi).

“Facem precizarea că, la această Conferință de alegeri, dintr-un total de 412 colegi social-democrați cât are organizația PSD Zalău au participat 291 de colegi. Din păcate, printr-o eroare materială pe care o regretăm și pentru care ne cerem scuze și pe această cale, alți 15 colegi nu s-au regăsit pe lista participanților la conferință și nu au putut vota, așa cum a decis majoritatea prezentă, prin vot direct. Însă, aceeași majoritate covârșitoare a colegilor noștri a fost de acord cu propunerea liderului PSD Sălaj, Ionel Ciunt, ca cei 15 colegi să fie invitați cu drept de vot la Conferința județeană de alegeri a PSD Sălaj.

Le mulţumim tuturor colegilor pentru prezență, implicare și încredere!

Aducem mulțumiri conducerii PSD Sălaj care a fost alături de noi – preşedintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt; domnul deputat Florian Neaga, domnul subprefect Florin Florian, domnul preşedinte Tiberiu Marc, precum şi colegilor noștri de la PSD Jibou – domnul primar Dan Ghiurco şi domnul viceprimar Vlad Paşcalău.

Această conferință a fost un moment de bilanţ al activităţii pe care am avut-o de la conferinţa precedentă, dar şi un moment în care am dat restart activității noastre politice.

Nu vom răspunde atacurilor defăimătoare la adresa PSD Zalău pentru că principala noastră preocupare este unitatea echipei. În perioada următoare vom elabora soluții, idei și proiecte necesare comunității noastre, pregătitoare anului electoral 2024, când PSD Zalău va fi din nou echipa învingătoare la nivelul Municipiului Zalău”, este mesajul transmis de Organizația PSD Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *