septembrie 21, 2023

Chiar daca marea majoritate a adultilor trateaza cu indiferenta problemele de mediu, copiii par sa devina tot mai preocupati de modalitatile de reducere a poluarii. O demonstreaza si actiunea desfasurata, vineri, pe platoul din fata Prefecturii, unde copiii din grupa mijlocie A de la Gradinita nr. 10 Zalau, indrumati de educatoarele Florica Fanca si Maria Criste, au incercat sa convinga trecatorii sa participe la Ora Pamantului, marcata in fiecare an in 28 martie. Ora Pamantului este un eveniment global initiat in 2007, in cadrul caruia, orase din toata lumea se alatura pentru a stinge luminile timp de o ora, simbolizand astfel participarea lor la cautarea solutiilor care sa stopeze schimbarile climatice.
“Inarmati” cu fluturasi realizati cu sprijinul Palatului Copiilor Zalau, micii “gradinari” le-au cerut zalauanilor care au trecut vineri pe platou ca sambata, 28 martie, intre 20,30 si 21,30, fiecare sa stinga luminile in locuintele proprii. Demersul copiilor face parte din proiectul “Picaturi de viata”, derulat de grupa respectiva cu sprijinul Agentiei pentru Protectia Mediului Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut