Opt membri ai PLUS îşi doresc funcţia de subprefect

9
1985

Organizaţia judeţeană a PLUS Sălaj a demarat o competiţie internă pentru stabilirea celui care va ocupa funcţia de subprefect care revine acestui partid, conform negocierilor realizate în cadrul coaliţiei de guvernare.

Potrivit preşedintelui PLUS Sălaj, Liviu Fărcaş, în compeţia internă s-au înscris opt persoane, care au trimis, în termenul stabilit, un CV şi o scrisoare de intenţie.

“Am centralizat şi am transmis cele opt propuneri Consiliului Naţional, care va decide persoana care va ocupa postul de subprefect, cel mai târziu în cursul săptămânii viitoare”, precizează Liviu Fărcaş.

În ceea ce priveşte cel de-al doilea post de subprefect, reprezentanţii PNL  susţin că partidul urmează să decidă persoana nominalizată în cel mai scurt timp, fără a putea însă preciza un termen pentru această nominalizare.  

Reamintim faptul că UDMR Sălaj l-a propus pe Dari Toma pentru funcţia de prefect al judeţului.

9 COMENTARII

  1. Abia ati intrat in politica si mirosul de ciolan v-a ademenit profund! Concluzia e ca motivul pentru care ati intrat este un loc caldut pe banii contribuabililor .Nimic nou sub soare ,doar sa nu veniti iar cu vrajeli „de alt tip de politica”!

  2. Faptul ca iti depui candidatura pentru un post care iti revine ca urmare a consolidarii unei majoritati nu inseamna ca fugi dupa ciolan. Cei care fug dupa ciolan nu se supun unui concurs de CV -uri. Succes noului val si desi sunt bugetat spet din tot sufletul sa reusiti sa faceti curat intre noi, dar pe competenta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.