Oportunitate de parteneriat de afaceri pentru firmele sălăjene

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în cooperare cu Agenția Economică de Dezvoltare a Landului Brandenburg (Germania) organizează, în perioada  21 – 22 martie, o misiune economică în Regiunile Centru și Nord-Vest, la care participă 11 companii din Landul Brandenburg, Germania.

”Misiunea economică se va desfășura pe parcursul a două zile și va facilita organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B, discuții și vizite la companii cu scopul de a sprijini încheierea de colaborări și parteneriate comerciale între companiile germane și companiile/organizațiile românești din cele două regiuni. Întâlnirile de afaceri de tip B2B se vor desfășura în 21.03.2023 la Hotel Golden Tulip din Cluj Napoca, în intervalul orar 11.00-14.00. Programul zilei de 21.03.2023 va continua cu discuții în cadrul unor mese rotunde sau vizite individuale la companii. Cea de a doua zi a evenimentului va fi dedicată exclusiv discuțiilor în cadrul unor mese rotunde sau vizite individuale la companii/organizații românești”, anunță ADR Nord Vest.

Companiile germane care vor participa la misiunea economică în Regiunile Centru și Nord-Vest activează în domeniile agricultură/ producția de îngrășăminte bio, feroviar / fabricarea de mașini și sisteme pentru întreținerea seturilor de roți de cale ferată, construcția de instalații / inginerie / servicii de proiectare pentru toate tipurile de centrale termice, managementul deșeurilor/reciclarea apelor uzate, inginerie mecanică/ automatizare, IT, Software, tehnologii inteligente 3D de măsurare cu senzori, dezvoltarea și producția de filtre de aer ecologice din materiale reciclabile pentru sisteme de ventilație și aer condiționat
producția de benzi adezive individuale pentru industrie, dezvoltarea și producția de sisteme magnetice și electromagnetice de măsurare, producția de energie din surse regenerabile.

În vederea înregistrării la evenimentul de afaceri, doritorii trebuie să completeze FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE până la data de 15 martie. Echipa ADR Nord-Vest poate acorda informații suplimentare privind acest eveniment, sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoane de contact: Andreea Coptil și Daria Musca, e-mail: bisnet@nord-vest.ro, tel: 0264- 431550 int. 815.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut