noiembrie 29, 2022

Ieri, pe la vremea amiezii, Vasile Butaş, de 45 de ani, din satul Rona, s-a dus în pădure. În pădurea situată între localităţile Husia şi Rona. S-a dus singur, chiar dacă umblă o vorbă înţeleaptă printre oamenii de la sate: “În pădure să nu te duci niciodată singur”. A tăiat un copac. În momentul în care copacul a fost doborât, Vasile Butaş nu a reuşit să se ferească din calea lui. Copacul a căzut peste om, provocându-i leziuni grave în zona capului. La scurt timp, Vasile Butaş a decedat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă pentru necropsie.
stop_coloana Vasile Butaş a lucrat mulţi ani alături de mama sa ca factor poştal. După ce s-au făcut reduceri de personal în cadrul Poştei, Vasile Butaş s-a angajat ca muncitor la Michelin.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *