Olimpic Bocsa vrea meciuri in siguranta

Ani buni echipa de fotbal Olimpic Bocsa a facut zile fripte multor echipe de Liga a IV-a. Situatia de a continua campionatul ligii a IV-a, este comentata de Ioan Barou, fostul primar al comunei Bocsa, posibil candidat din nou si de ani buni un om pentru care fotbalul duminical este ca si ziua de lucru saptamanala adica : foc continuu.
"Acest om este sufletul echipei si principalul element mobilizator al tinerilor", ne spune un baiat de la juniori venit cu bicicleta sa vada cum e terenul.
A reactivat nume ca Sabou Cosmin Tasotti, Cozma Cosmin, Vlad Bonte, Robert Niculaut, Ciontos Artur, Micle Ioan, Pop Cosmin, etc. Prins cu treburile zilnice in agricultura, delegatul- conducator si finantator al Olimpic Bocsa abia spre seara a fost de gasit la telefon sa ne spuna:
"Campionatul de fotbal la Liga a IV-a este defazat ca date si program a ceea ce are programat fiecare echipa . Imediat e luna iunie. Campionatul trebuia sa fie gata. Biroul AJF Salaj va decide insa pentru mine si echipa e clara situatia ! Jucatorii sunt oameni,muncesc, au familii, au program. Cei care sunt in fata se gandesc la munca lor si baraje. Noi nu suntem in situatia asta acum. Si la ora 24 noaptea daca dau adunarea echipa Olimpic Bocsa este la teren. Nu este cazul acum. Uitati-va in jur ! Ce e mai important acum ? Viata sau banii?Eu nu pot comanda viata altora, deciziile unora si concluziile finale. Un lucru e clar pentru mine: viata inainte de toate ! "

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *