Oficial, rata de infectare cu Covid-19 a coborât la 5,36 la mia de locuitori

11
995

Joi, 19 noiembrie, rata de infectare cu covid-19 în județul Sălaj este de 5,36 la o mie de locuitori, cu aproape un procent mai puțin decât acum o săptămână ( 6,34 în 12 noiembrie).

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 113 cazuri noi, potrivit raportării oficiale.

1.842 de cazuri sunt pozitive în prezent, iar 177 de persoane sunt spitalizate. 2.727 de sălăjeni se află în carantină la domiciliu. 118 persoane au decedat, de la începutul pandemiei.

În localitățile aflate în carantină, incidența este, în continuare, ridicată: Crişeni 11.47; Zalău 8.63; Jibou 8.98; Cehu Silvaniei 7.08.

11 COMENTARII

  1. Ă ule #vreidezbatere? Ciumete roșu .Tu esti de a lui proasta satului Dancila de Videle ,un neica nimeni ,un frustrat jegos si prost de bubuie a raluca jireada ,marea șefă a TSD .I i fi unul dintre POSTACII pesedei condusi de marele rupator de afișe electorale.

  2. A ule esti prost de bubui! Esti prea hodinit la postul tau călduț de la buget sau de la județeană de partid a Pcr= PSD.Credibilitatea ta ca postac ciumete roșu = zero la cub.Du te la Veorica ta la Videle sau la Jilava la Întâiul tau si al nostru penal= Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.