decembrie 2, 2022

Mirel Radoi a fost aprobat in sedinta Biroului Executiv al FRF de marti cu unanimitate de voturi ca selectioner al Romaniei la fotba,potrivit sit frf.Fost selectioner al echipei Under U-21,ajunsa in semifinalele competitiei Euro 2019 si calificata la Jocurile Olimpice dupa 56 de ani, Radoi a fost preferatul altor propuneri" spumoase " gen Dan Petrescu,Hagi, Mircea Lucescu,Olaroiu, Boloni.Fost jucator al echipei Steaua apoi Al Hilal si Al Ain el a evoluat de 67 de ori pentru Romania. A fost din anul 2018 manager sportiv la U 21 iar in august a fost numit selectioner.

rn

Pentru postul de antrenor vacant de la U 21 se au in vedere candidaturile lui Mutu,Maldarasanu si Costel Enache.Primul obiectiv al lui Radoi este calificarea din jocul Islanda-Romania din 26 martie 2020, pentru o finala cu invingatoarea dintre Bulgaria-Ungaria ce ar avea loc in 31 martie 2020,jocuri din barajul Ligii Natiunilor.Iata echipele calificate deja :
Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elvetia, Danemarca, Croatia, Tara Galilor, Polonia, Austria, Spania, Suedia, Franta, Turcia, Belgia, Rusia, Italia si Finlanda.Barajele din Liga Natiunilor mai dau 4 echipe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *