septembrie 26, 2022

Oferte tentante de munca in strainatate anuntate de AJOFM Salaj

Spania, Marea Britanie, Germania si Suedia cauta forta de munca si platesc frumos

rn

Salajenii care doresc sa se angajeze in UE au la dispozitie cateva sute de oferte de locuri de munca prin intermediul portalului mobilitatii europene – Eures, anunta Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj.
Cea mai mare oferta provine din Spania, unde este nevoie de 200 de muncitori in agricultura. Este vorba despre 50 de muncitori la recoltat de capsuni, afine si nectarine in regiunea Huelva. Nu se cere cunoasterea unei limbi straine si se plateste 38 de euro/zi. Cazarea costa 40 de euro/luna, iar contractul este pentru perioada 20 februarie – 20 iunie 2019.
Tot din Spania provine o oferta pentru 150 de muncitori la cules de mere, cirese, nectarine si caise, in regiunea Lleida. Nu este necesara cunoasterea unei limbi straine si se ofera un salariu cuprins intre 5,96 de euro brut/ora si 6,25 de euro brut/ora. Contractul se intinde pe perioada aprilie – septembrie 2019.
In Spania mai sunt oferte pentru un manager santier naval, un tehnician reparatii tevi si un tehnician responsabil lucrari mecanice.
Oferte consistente provin si din Marea Britanie – 100 de lucratori in agricultura, 50 de ingrijitori persoane la domiciliu si zece infirmieri.
Lucratorii in agricultura vor munci la cules de capsuni. Este necesara cunoasterea limbii engleze. Se ofera un salariu cuprins intre 6,15 lire brut/ora si 8,21 de lire brut/ora, in functie de varsta.
Pentru ingrijitorii persoanelor la domiciliu se ofera un salariu de 10 lire brut/ora, iar pentru infirmieri 8,20 de lire brut/ora.
in Olanda sunt oferite 121 de locuri de munca: 40 de lucratori in sere cu bulbi de flori, 15 lucratori in sere de rosii, 15 lucratori in sere cu ardei gras, 15 lucratori in sere cu flori, 10 lucratori in gradinarit, 25 de muncitori intr-o fabrica de alimente si un asistent manager. Pentru majoritatea posturilor nu se cere cunoasterea unei limbi straine, iar salariul oferit porneste de la 9,82 de euro brut/ora.
Din Suedia exista oferte pentru domeniul mecanic si din agricultura: opt mecanici masini grele, patru operatori CNC – strungari, patru operatori CNC – frezori si 30 de muncitori la cules de capsuni. Pentru meseriasi se cere cunoasterea limbii engleze si se ofera minim 18 euro brut/ora.
Ofertele care provin din Germania sunt foarte variate, in domenii precum HORECA, mecanic, constructii, alimentatie. Pentru majoritatea posturilor este necesara cunoasterea limbii germane la nivel de conversatie.
Persoanele care doresc informatii suplimentare despre locurile de munca din strainatate se pot adresa consilierului Eures de la AJOFM Salaj, Gheti Claudia Ramona: claudia.gheti@sjl.anofm.ro, telefon 0260.612.463.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.