septembrie 28, 2023

Ofertă specială pe 12 septembrie. Se pun în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024

1

Primele 10.000 de abonamente pentru festivalul UNTOLD 2024 vor fi puse în vânzare la 12 septembrie, la ora 12.00, anunţă organizatorii.

Pentru fanii care se înscriu pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor avea un preţ special de 99 de euro plus taxe. Fanii sunt încurajaţi să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea acces la achiziţia acestor abonamente speciale.

Înregistrarea online le oferă şansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale.

În acest an, UNTOLD a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-şi poziţia ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, şi a reuşit să ajungă în topul celor mai mari trei festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) şi Glastonbury (Marea Britanie).

1 thought on “Ofertă specială pe 12 septembrie. Se pun în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut