noiembrie 27, 2022

Șofer bețiv iertat de inchisoare

Pentru că și-a recunoscut vinovăția, Fărcaș Vasile Gabriel este iertat de închisoare de Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei. Procurorii au încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției la finele lunii decembrie cu inculpatul, prin care s-a stabilit o pedeapsă cu închisoarea de un an, cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

În fapt, s-a reținut că în data de 30 august 2015, în jurul orelor 23.50, inculpatul Fărcaș Vasile Gabriel a condus pe DJ108D, pe raza localității Boghiș, autovehiculul marca Audi cu numărul de înmatriculare SJ-16-LIK, stop_coloana în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost oprit în trafic de către organele de poliție. A fost condus la Spitalul Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș” șimleu Silvaniei în vederea recoltării probelor biologice. Din buletinul de analiză rezultă că inculpatul avea la prima probă recoltată o valoare de 0,85 grame per litru alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *