Pugilistii Adrian Poputea si Pusok Levente au participat saptamana trecuta la Cupa Romaniei desfasurata la Iasi, unde au obtinut medalia de argint, Poputea si bronz, Pusok. La competitia destinata seniorilor au fost prezenti un numar de 82 de sportivi din toata tara.
Adrian Poputea a participat la categoria 91 de kilograme si a fost medaliat cu argint, dupa ce sportivul din Targu Jiu, Petrisor Gananau, l-a invins la puncte. Trebuie remarcat ca, anul trecut, Petrisor a obtinut medalia de bronz la Campionatul European de la Liverpool. Poputea, care este legitimat la CSM Armatura Zalau si la Box Club Arad, a trecut in primul meci de Florin Gutu de la CSM Buzau, pe care l-a invins prin RSC (inferioritate numerica). In semifinale zalauanul a intalnit tot un sportiv de la CSM Buzau, de care a trecut la o diferenta mare de puncte. In finala Poputea a intalnit un sportiv pe care nu l-a invins niciodata, Petrisor Gananau, pierzand si de aceasta data la puncte in fata lui.
Pusok Levente, care a concurat la categoria 75 kilograme, a trecut in primul tur de Andrei Valentin, de la Comtech Slatina, pe care l-a invins la puncte, dar in semifinale a fost invins de Roland Gavrila, din Bacau. In final Levente, a obtinut medalia de bronz.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut