A atipit la volan
Marti dimineata, in jurul orei 01.30, intre localitatile Sinmihaiu Almasului si Poarta Salajului s-a produs un grav accident de circulatie, soldat cu ranirea conducatorului auto, G.Danut, de 54 de ani, din Zalau.
„Accidentul s-a produs din cauza oboselii accentuate a soferului auto, care, a atipit si a pierdut controlul volanului rasturnandu-se in afara partii carosabile”, a declarat Nadia Serban, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.
Pasager ranit grav
In aceeasi zi, intre localitatile Rastoci si Perii Vadului, un tanar conducator auto nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, intr-o curba la stanga, a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile.
In urma accidentului, pasagerul aflat pe locul din dreapta fata a fost grav ranit.
Cu masina in turma de oi
Ziua de marti s-a incheiat la fel de prost cum a inceput, si a fost nefasta nu doar pentru oameni, ci si pentru animale.
„In jurul orei 22,30, la intrarea in Zalau, B. Augustin, de 43 de ani, conducand autoturismul proprietate personala, a intrat intr-o turma de oi care traversa drumul european”, a mai spus Nadia Serban.
In urma impactului a rezultat ranirea usoara a pasagerului din dreapta fata, G. Viorel, de 42 ani, din municipiu, dar si decesul a 12 oi.