septembrie 24, 2022

O zalauanca este nemultumita ca pompierii nu au intervenit pentru salvarea unui pui de pisica

Zalauanca Oana Valentina a postat luni in grupul de pe facebook "Protectia Animalelor Zalau" un mesaj in care se plange de nepasarea celor de la ISU Salaj, dupa ce a apelat la 112 pentru salvarea unui pui de pisica cazut intr-un tomberon.

rn

"Mi-o fost dat sa vad si asta… pui de pisoi în tomberon. Toate metodele posibile le-am încercat sa-l scot de acolo si fara sanse. Cei de la Bratner ori nu lucreaza noaptea ori dorm pentru ca am încercat sa iau legatura dar nimic. În ultima instanta am sunat si la Isu Smurd, iar raspunsul dânsilor a fost la fel de dureros "Nu e o urgenta majora, o sa iasa el." Am pus chiar si un avertisment pe tomberon cu gândul ca vad cei de la Bratner dimineata însa având în vedere ca ploua nu stiu cât tine. Fiind nervoasa le-am scris si un mesaj dânsilor de la ISU Smurd prin care mi-am exprimat "respectul" fata de ei. As vrea sa folosesc expresia "Asta-i România", dar tara nu e de vina cu nimic, ci oamenii din ea!"

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.